מאחורי הקלעים
יחד עם בת שבע דרגן המופלאה עברנו בהוצאה לאור של הספר - תהליך של אמונה ובירור.
להחליט מי קהל היעד ולבחור לכתוב בלשון נקבה (כעורכת זה היה מאתגר מאוד, אבל נפלא), לברור מכל הציפורים היפות - את הציפור שהיא גם נחושה, גם מאמינה וגם בעלת חזון. כן כן. לשלב בעיצוב את האווירה הנשית, העוטפת והרגועה, יחד עם התוכן הלמדני והמחייב. לדייק שוב ושוב את השפה - שהרי הספר המקורי נכתב בידי רבנו בחיי, לפני יותר מאלף שנים, וכעת הוא כל כך זורם ועכשווי.
להביט במראה שהספר מציב - מראה טובה אך לעתים גם מעייפת - כי אכן פעם, התוכן היה רלוונטי בעבור גברים יהודים בלבד. והנה אנחנו כאן, נשים יהודיות עצמאיות או שכירות, מפרנסות, מגדלות ילדים, ועל כתפינו נתונות החלטות רבות הרות גורל.
ואת כל זה לעשות בתקופה של הקורונה. תקופה מאתגרת מכל הבחינות: טכנית, מקצועית, נפשית. וגם פיזית. ובעיקר - מאתגרת מבחינה אמונית, כמובן.
זה ספר מיוחד, המשקף תהליכים אמוניים וגם נותן כוח ותובנות נפלאות לעתיד. וכמה טוב ונהדר - וכל כך סימלי - שלמרות כל הבלת"מים, הסגרים, הדחיות והחששות - ארגזי הקרטון ובהם הספרים ניצבו להם בביטחון בבית הדפוס, בדיוק בזמן.
90 ימים למנוחת הנפש
בת שבע דרגן
מאחורי הספר
"90 ימים למנוחת הנפש" – ספר ובו 90 שיעורים המבוססים על "שער הביטחון" שבספר "חובת הלבבות" לרבנו בחיי, המוליכים את הקוראת, צעד אחר צעד, אל שינוי תודעתי שמטרתו לחיות מתוך שלווה ומנוחת נפש ולפנות את הלב לדבר שלשמו הגענו לעולם - עבודת ה'.
בין השיעורים שזורים קטעים אישיים מלאים בתובנות ומתובלים בהומור, המתארים את הדרך האישית שעשתה הכותבת ליציאה מחיים של הישרדות ומאבק, לחיים של ביטחון ומנוחת נפש.
הספר כתוב בצורה קולחת ועכשווית, בגישה נשית ומעשית שמאפשרת לך ליישם בחיי היומיום את הרעיונות המובאים בו.